Verkoper

Dammusi, Eline De Maeght
Gevestigd in België met ondernemingsnummer: 0541.545.060 (Eenmanszaak met bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen)
Maatschappelijke zetel: Langeveld 154, 3220 Holsbeek
Contact: info@dammusi.be

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met volgende algemene voorwaarden.

Prijzen

Alle vermelde verkoopprijzen op de website zijn steeds inclusief BTW, maar exclusief leveringskosten en taksen. De leveringskosten worden bepaald doorheen het aankoopproces en gecommuniceerd aan de gebruiker. De uiteindelijke totale kostprijs is in Euro en op het einde van het aankoopproces expliciet en duidelijk vermeld, vooraleer de gebruiker zijn aankoop definitief valideert. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals ze schriftelijk worden omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Dammusi behoudt het recht om bepaalde prijzen, inclusief de leveringskosten, op elk ogenblik te wijzigen wat ook de rede moge zijn, doch er is een engagement om de gepubliceerde prijzen op het ogenblik van de aankoop door de gebruiker effectief toe te passen.

Betaling

Na bevestiging van de bestelling, moet het verschuldigde bedrag (eindtotaal) overgeschreven worden naar Dammusi met vermelding van naam op onderstaande gegevens: IBAN BE69.0017.0188.2578  

Bestellingen die via overschrijving aangekocht worden, maar niet binnen de 7 dagen betaald zijn, worden automatisch geannuleerd.

Verzending

Pas na het ontvangen van de overschrijving, wordt de bestelling verzonden. 

De koper bezorgt aan Dammusi het leveringsadres. Indien dit foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Verzending gebeurd uitsluitend via Bpost en Dammusi kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of schade van een pakket. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop.

Herroeping

De juwelen en iterieur artikelen worden op de foto’s zo goed als mogelijk afgebeeld. Belangrijk is dat alle producten handgemaakt zijn en dus licht kunnen verschillen van de foto’s op de website. De producten van Dammusi zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Enkel bij schade aan juwelen of vazen heeft men tot 14 dagen tijd om de bestelling terug te sturen. Neem contact op en stuur foto’s door van de originele verpakking en het gebroken item. Bezorg het artikel terug in een degelijke beschermende verpakking, waarvoor de verzendkosten zelf betaald worden.

Geretourneerde items worden niet terugbetaald, wel kan men met het tegoed een nieuwe bestelling plaatsen. Dammusi is niet verantwoordelijk voor verlies van onderdelen of onzorgvuldig gebruik van de items.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is een natuurlijk proces en hangt af van de zuurtegraad van de huid.

Intellectuele eigendom

Het is verboden gebruik te maken van of wijzigingen aan te brengen aan de intellectuele eigendomsrechten. Zo kunnen juwelen of interieur ontwerpen, foto’s, namen, logo’s, kleurencombinaties etc. niet worden gekopieerd of gereproduceerd zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Privacy beleid en cookies

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers op deze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling (zoals het koerierbedrijf).

De website maakt gebruik van cookies om gebruikers van de site te onderscheiden. Dit maakt het mogelijk om de gebruikers een betere surfervaring en een verbetering van de website en de inhoud ervan te bieden.

Vragen over mijn algemene voorwaarden

contacteer me hiervoor