Alle prijzen vermeld bij de items zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. 

Je kan kiezen tussen:

  • gratis zelf op te halen in Holsbeek, nabij Leuven
  • verzending zonder Track & Trace: €4,50 (enkel voor juwelen)
  • verzending met Bpost Track & Trace: €6,90 

Woon je in het buitenland: contacteer me dan even om de verzendkosten te bespreken

Jazeker, gewoon even vermelden bij de bestelling. Laat weten als er een persoonlijke boodschap toegevoegd moet worden aan het pakje.

Ik sta altijd open voor persoonlijke ideeën. Stuur een berichtje en we kijken samen wat mogelijk is. Prijzen kunnen variëren.

Zodra jouw betaling ontvangen is, wordt er hard gewerkt om jouw pakje verzendklaar te maken. Hou rekening met maximum 3 à 5 werkdagen alvorens je pakje de post op gaat. Dammusi is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes bij Bpost.

Juwelen: deze worden altijd ingepakt in een doosje of stevige verpakking. De meeste van deze pakketjes passen gewoon in de brievenbus, je moet dus niet thuis zijn om ze te ontvangen.

Vazen: hierbij wordt altijd gebruik gemaakt van Bpost Track & Trace met barcode.

Ja, dat kan! Alle juwelen kunnen afgehaald worden in Holsbeek, nabij Leuven. Stuur me even een berichtje om verder af te spreken.

Retourneren is helaas niet mogelijk. Enkel bij schade aan juwelen of vazen heb je tot 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Neem contact op en stuur foto’s door van de originele verpakking en het gebroken item. Bezorg het artikel terug in een degelijke beschermende verpakking, waarvoor je de verzendkosten zelf betaalt.

Geretourneerde items worden niet terugbetaald, wel kan je met het tegoed een nieuwe bestelling plaatsen. Dammusi is niet verantwoordelijk voor verlies van onderdelen of onzorgvuldig gebruik van de items.

Bewaar ze liefst in een apart doosje op een droge plaats. Vermijd contact met water, parfum of lotion. Juwelen zijn niet immuun voor normale slijtage, activiteit of beschadiging. Er is geen garantie voor schade ten gevolge van beschadiging, normale slijtage, verlies van het product of een onderdeel, of diefstal.

De vazen zijn voornamelijk bedoeld om te gebruiken met droogbloemen. Overvloedig gebruik van water wordt dus eerder afgeraden, al zal schade normaal gezien niet voorkomen. Vermijd wel harde handelingen of krassen tegen ruwe oppervlaktes en andere vazen.

Alle oorbellen van Dammusi zijn nikkelvrij en anti-allergisch. Merk je toch allergisch te zijn voor een ander materiaal, dan kan je met transparante nagellak een buffer laagje aanbrengen op de oorstekers.

Vind je geen antwoord op uw vraag?

Aarzel zekers niet om mij te contacteren.

stel je vraag